Ekte italiensk DNA

 
 
1
1

Inda ble etablert i 1944, hvor de startet å produsere håndlaget baderomstilbehør i messing. Navnet Inda kommer av Industria Nazionale Degli Accessori (National Industry of Accessories). Først i 1962 utvider Inda businessen med å starte å produsere dusjvegger, og i 1990 starter de å produsere baderomsmøbler. Inda har mer enn 70 års erfaring og deres største forretningsområde er fortsatt baderomstilbehør, som de startet med.

Kreativitet, originalitet og særegen eleganse er elementer som identifiserer og uttrykker designet til Inda, gjennom et vidt spekter av produkter. Fra det klassiske til det moderne til det mest avantgarde. Inda ønsker å tilby baderomsinteriør løsninger som responder til dagens hjems behov og endringer av livsstil, takket være et vidt spekter av produkter med ren Italiensk DNA og ekstremt fokus på design.

Inda er svært opptatt av kvalitet, og har oppnådd TÜV UNI EN ISO 9001 sertifisering. Inda har mer enn 100 distributører verden over.  I mange år har Inda vært hovedleverandør til ledende hotellkjeder som Marriot og Hilton.

Inda er opptatt av å benytte seg av det siste innen teknologi. Hvis du laster ned den nye appen til Inda kan du ved å scanne QR koden I en av våre kataloger se hvordan Inda sine produkter tar seg ut i ditt eget hjem.

Forhandler logg inn

Baderomsmøbler

Baderomstilbehør